Heli on aurinkoinen ja energinen tanssipedagogiikan ammattilainen. Alunperin Oulusta kotoisin oleva Heli on koulutukseltaan sekä tanssinopettaja (amk) että luokanopettaja. Tanssinopettajaopinnoissaan hänen päälajinsa oli showtanssi, ja sen lisäksi opintoihin lukeutui myös liuta muidenkin tanssilajien opintoja baletista latinalaistansseihin sekä pari- ja kansantansseihin. Luokanopettajaksi opiskellessaan Helin erikoistumisaineita olivat liikunta ja erityispedagogiikka.

Helin tanssitausta on vahvasti performing arts -lajeissa, eli show-, nyky- ja jazztanssissa. Pitkä tausta löytyy myös räjähtävästä discotanssista, ja viime vuodet Heli on paneutunut erityisesti latinalaistansseja ja showtanssia yhdistelevän latino shown treenaamiseen.

Opetuskokemusta Heliltä löytyy monipuolisesti eri tasoisten ryhmien opettamisesta alkeista edistyneisiin. Hänellä on kokemusta kaikenikäisistä oppilaista, joista nuorimmat ovat olleet jopa alle 2-vuotiaita. Opetuksessaan Heli ottaa aina huomioon kulloisenkin ryhmän tarpeet ja suunnittelee tanssituntinsa siten, että tunnit tarjoavat jokaiselle oppijalle tarpeeksi haastetta sekä onnistumisen kokemuksia. Helin tanssituntien ilmapiiri on kannustava ja positiivinen. Hän panostaa ryhmiensä yhteishengen rakentumiseen sekä siihen, että jokainen oppilas voi kokea voivansa tulla tunneille juuri sellaisena kuin on.

Heli opettaa suomeksi, mutta pystyy tarvittaessa ohjaamaan myös englanniksi.

Heli teaches in Finnish, but is also able to assist in English.